Maklumat Syarikat: Laman web ini (www.invesacapital.com/) dikendalikan oleh Imermarket (PTY) Ltd ex Xenium Financial Managers (PTY) Limited, sebuah firma pelaburan Afrika Selatan, yang diberi kuasa dan dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Kelakuan Sektor Kewangan Afrika Selatan (FSCA) dengan nombor lesen 640 untuk menyediakan perkhidmatan perantara. Imermarket (PTY) LTD terletak di Tingkat 2, Kampung Rivonia, Cnr Mutual Road & Rivonia Boulevard, Rivonia, 2191 Johannesburg, Afrika Selatan.

Imermarket (PTY) LTD memiliki dan mengendalikan jenama "InvesaCapital".

Imermarket (PTY) LTD dan OBR Investments Limited tergolong dalam Kumpulan Syarikat yang sama. OBR Investments Limited, 161 Makarios III Avenue,3027, Tingkat 6,Mahkamah Akapnitis, Limassol, Cyprus, dikawal selia oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Cyprus dengan nombor lesen CIF 217/13.

Transaksi Skrill dan NETELLER dikendalikan oleh IMERMARKET (PTY) LTD.

Amaran risiko: Kontrak untuk perbezaan ('CFD') adalah produk kewangan yang kompleks, bersifat spekulatif, dagangan yang melibatkan risiko kerugian modal yang signifikan. Dagangan CFD, yang merupakan produk marginal, boleh mengakibatkan kerugian kesemua baki anda. Ingatlah bahawa leveraj dalam CFD boleh menjadi kelebihan anda dan juga sebaliknya. Pedagang CFD tidak memiliki, atau mempunyai hak kepada aset sandaran. Dagangan CFD tidak sesuai untuk semua pelabur. Prestasi masa lalu bukan  penunjuk yang boleh dipercayai terhadap hasil masa depan. Ramalan masa depan bukan penunjuk prestasi masa depan yang boleh dipercayai. Sebelum membuat keputusan untuk berdagang, anda harus mempertimbangkan dengan berhati-hati objektif pelaburan, tahap pengalaman dan toleransi risiko anda. Anda tidak harus mendeposit lebih daripada yang anda bersedia untuk kerugian. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko berkaitan dengan produk yang dijangkakan dan dapatkan nasihat bebas, jika perlu. Sila baca dokumen Pernyataan Risiko kami.

Sekatan Serantau: Imermarket (PTY) LTD tidak menawarkan perkhidmatan di Kawasan Ekonomi Eropah dan begitu juga di bidang kuasa lain seperti Amerika Syarikat, British Columbia, Kanada dan beberapa wilayah lain.

Imermarket (PTY) LTD tidak mengeluarkan nasihat, pengesyoran atau pendapat berhubung dengan memperoleh, memegang atau melupuskan sebarang produk kewangan.

Imermarket (PTY) LTD bukan penasihat kewangan.

Video Pendidikan untuk Peniaga

Terma Dagangan

Tonton Video

Ketahui Asasnya

Tonton Video

Pelajaran Lanjutan

Tonton Video

Perdagangan Sosial

Tonton Video

Ekonomi

Tonton Video

Kursus Pemula (Kursus mendalam)

Tonton Video

Strategi Perdagangan (Kursus mendalam)

Tonton Video

CFD dan Saham (Kursus mendalam)

Tonton Video

Alat Dagangan (Kursus mendalam)

Tonton Video

Mata Wang Kripto (Kursus mendalam)

Tonton Video
Amaran Risiko

Dagangan dalam Forex/CFD membawa tahap risiko yang tinggi kepada modal anda disebabkan turun naik pasaran sandaran. Produk ini mungkin tidak sesuai untuk semua pelabur. Oleh itu, anda harus memastikan bahawa anda memahami risiko dan mendapatkan nasihat daripada penasihat kewangan berlesen yang bebas dan sesuai.

% siap dibina

Kaedah pembayaran
Untuk membuat deposit lain, anda perlu mengesahkan akaun anda terlebih dahulu.
Fail anda telah ditolak. Sila hubungi sokongan pelanggan.
Saya faham

${UserName} yang dihormati,

Tindakan ini tidak tersedia untuk akaun demo.
Tukar ke akaun langsung anda, tambah dana dan mula berdagang.

Danakan akaun anda

Seksyen ini terbuka untuk pelanggan sahaja, sila log masuk atau daftar